Byg Sikkert

Byg Sikkert

  • Kan ikke brænde
  • Holdbart
  • Styrke og stabilitet

down-arrow

Kan ikke brænde
Kan ikke brænde
Sov trygt i et sikkert hjem

Dit nye hjem skal ikke blot være trygt og sundt.
Det skal også være sikkert.

Med letbeton kan du sove trygt, fordi betonvæggene ikke kan antændes i tilfælde af brand. Det bremser ilden og mindsker risikoen for dig og din familie. Letbeton er sikret i Brandklasse 1, og det giver jer værdifuld tid til at komme sikkert ud.

Naturligvis er det ikke rart at tænke på brand i hjemmet. Derfor er det ekstra godt at vide, at rammerne for dit hjem bliver stående stabilt, hvis flammerne skulle tage fat. Beton kan hverken smelte eller brænde, og bidrager derfor ikke til at sprede ilden. Der udvikles ingen gasser, da letbetonen er uorganisk.

Med letbeton foretager du det sikre valg.
Også hvis det utænkelige skulle ske.

Holdbart
Holdbart
Bliv bare hængende uden at falde ned

Dit nye hus i letbeton er bygget til at blive brugt.
Præcis som du ønsker det.

Du får et hus, bygget efter velkendte principper, som er grundigt testede og afprøvede. De principper – og vores mangeårige erfaring – giver dig og din familie et hus med en indbygget fremtid. Vi nøjes nemlig ikke med at bruge vores erfaring – vi bruger også den nyeste lovgivning, viden og udvikling.

Samtidig giver dit nye hus dig masser af fleksible muligheder for at følge dine egne ideer, når stregerne skal sættes. Det gælder former og farver, og det gælder indretningen. Med letbeton kan du nemlig bruge væggene til præcist det, du ønsker.

Andre vægtyper er ikke egnet til at bære meget mere end faster Annas seneste familiefoto. Med letbeton kan du indrette, som du vil. Du skal ikke være nervøs for din nye fladskærm – eller om bogreolen pludselig får væggen til smuldre.

Med letbeton kan du stole på, at dit hjem ligner sig selv.
Også i morgen.

Styrke og stabilitet
Styrke og stabilitet
Vi leverer styrken
Du får mulighederne

Dit nye hus i letbeton har en styrke og stabilitet, som du ikke nødvendigvis kan se. Den er indbygget i hvert eneste skræddersyede element.

Letbeton har nemlig en høj trykstyrke, som er en målestok for, hvor meget materialet kan bære. Det lyder måske ikke som noget, du skal interessere dig for – men det giver dig faktisk masser af muligheder i forhold til andre byggematerialer.

F.eks. er huset rigeligt stærkt, hvis du vil bygge op til kip med lys og luft som en del af indretningen. Vi kan lave store vinduespartier uden at sætte stabiliteten og sikkerheden over styr. Da letbeton opføres med meget få sammenstøbte samlinger, får du et tæt hus, der bidrager til et godt indeklima.

Du kan altså bygge sikkert uden at gå på kompromis med dine personlige ønsker. Uanset hvor meget det stormer og rusker udenfor, sidder du trygt inden døre.

Vi kalder det sikkerhed til at tænke frit. Det er en god begyndelse, når du skal skabe et nyt hjem.